سرطان با این روغن خوراکی میانه خوبی ندارد

ترکیبات موجود در روغن زیتون به گونه ای است که باعث کندشدن رشد سلول‌های سرطانی شده و سلامت فرد را تضمین می‌کند.



به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علاوه بر آنکه روغن زیتون خواص عظیم و فوق العاده ای برای سلامتی و زیبایی دارد میتوان آن را در وعده های غذایی نیز استفاده کرد.

آلزایمر و سرطان دو بیماری شایع این روزها را می‌توان به راحتی با مصرف این روغن مهار کرد. می‌توان از طریق پخت غذاها و چاشنی سالاد روغن زیتون را در رژیم های غذایی خود گنجاند.

هیپوکامپ بخشی از مغزمی‌باشد که وظیفه هیپوکامپ اولین قسمتی است که تحت تأثیر بیماری آلزایمر قرار می‌گیرد.

اما با توجه به مطالعات جدید ترکیب روغن زیتون می‌تواند با حذف پروتئین های سمی از مشکلات حافظه پیشگیری کند.

دیگر خواص فوق العاده روغن زیتون عبارتست از آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون باعث قوی شدن سیستم ایمنی بدن می‌گردد.

مصرف منظم روغن زیتون می‌تواند خطر بیماری قلبی را تا 41درصد کاهش دهد.

روغن زیتون می‌تواند بالا بردن سرعت چربی سوزی به کاهش وزن افراد کمک ویژه ای کند.

البته باید گفت که مصرف خود زیتون بسیار تأثیرگذار تر ز روغن آن می‌باشد.

این ادعا که روغن زیتون سرشار از روغن های اشباع نشده است توسط تحقیقات جدید مردود شده است.

گفتنی است زمانی که چربی ها و برخی روغن های گیاهی مانند کلزا و سویا در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرند، ترکیبات مضری را تولید می‌کنند که به شدت سرطان‌زا می‌باشد.

حتی وضعیت بدتر این است که این ترکیبات سرطان زا تبخیر شده و با استنشاق آن افراد به سرطان ریه گرفتار می‌شوند.تنها حضور دریک آشپزخانه می‌تواند تهدید جدی برای سلامت افراد باشد.

روغن زیتون به دلیل آن که در برابر حرارت پایدار است لذا ترکیبات سرطان زا در آن شکل نمی‌گیرند.

باید گفت که روغن نارگیل نیز می‌تواند همانند روغن زیتون در پخت غذاها مورد استفاده قرار بگیرند.

توجه داشته باشید که روغن زیتون های متعددی دربازار وجود دارند اما نوع ارگانیک آن است که تمام خواص مذکور را درخود دارد.

منبع :

موج صوتی از فیزیک چهارم تجربی
  برای شرکت در کلاس کلیک کنید( چهارم تجربی)
دبیر : سیاوش فارسی