کبد گرم و چربی دارید؟ زرشک بخورید

همیشه وقتی از زرشک برای تزیین برنج استفاده می‌شود، همراه با زعفران یا مخلوط زعفران و خلال بادام و پسته است، ولی آیا تا به حال شده که از خودتان بپرسید چرا باید با این ترکیبات مخلوط شود؟

کبد گرم و چربی دارید؟ زرشک بخورید

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در طب سنتی تاکید بر این است که موادخوراکی‌ای که دارای مزاج سرد و خشک هستند، با موادغذایی‌ای مزاج گرم و تر که باعث افزایش فشارخون، چاقی و غلظت خون می‌شوند مصرف شوند تا به این ترتیب تعدیل اصلاح مزاج صورت بگیرد. مزاج زرشک هم سرد و خشک است و زمانی که به‌تنهایی به برنج که مزاج سرد و تری دارد، مخلوط شود کار درستی نیست مگر اینکه به آن زعفران، خلال بادام و پسته هم اضافه شود.

زرشک نقش موثری در کاهش فشارخون و چربی خون دارد و مصرف آن به مبتلایان به فشارخون و چربی‌خون بالا توصیه می‌شود. علاوه بر آن، یکی از منابع خوب مواد مغذی و ویتامین C به شمار می‌آید و اثر آنتی‌اکسیدانی و ضدسرطان در میوه‌های قرمزرنگ از جمله زرشک وجود دارد. با این حال باز هم تاکید می‌شود که به دلیل مزاج سرد و خشک، حتما در کنار موادغذایی با مزاج گرم، مصرف شود.

زرشک دارای طبع خنکی است، به همین دلیل مصرف آب زرشک به‌خصوص در تابستان باعث می‌شود گرمای بدن و حرارت کبد گرفته شود. از این رو مصرف آن به کسانی که در تابستان تعریق بالایی دارند و مرتب دچار مشکلاتی چون جوش می‌شوند، به‌خصوص افرادی که دچار کبدگرم همراه با جوش هستند و همین‌طور افراد چاق (البته با مزاج گرم) توصیه می‌شود.

در طب سنتی، سودا و سردی باعث قوام خون می‌شوند با مصرف زرشک خون در رگ‌ها به خوبی جریان پیدا می‌کند و به این ترتیب جریان خون در رگ‌هایی که خونرسانی در آنها مختل شده، بهبود می‌یابد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب