این میوه‌ها را را بجای قند و شکر مصرف کنید!

توصیه می‌شود که برای کاهش میزان قند مصرفی خود این میوه‌ها را جایگزین کنید.

این میوه‌ها را را بجای قند و شکر مصرف کنید!

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، معرف قند ودیگر مواد قندی اگر چه بسیار خوشایندمی باشد اما در کنار آن لازم است که به مضرات آن توجه ویژه‌ای شود. اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به تدریج مصرف مواد قندی پرخطر را جایگزین میوه‌های ارگانیک می‌کنید باید بدانید که آسیب‌ بزرگی را به سلامتی خود می زنید.

به گفته متخصصان تغذیه میوه‌ها می توانند تمام مایحتاج بدن را تامین کنند. همچنین آنها قادرند به آبرسانی بدن کمک کرده و مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و ویتامین‌های متعددی را برای بدن فراهم آورند.

اگر شما نیز به دلیل بیماری دیابت و یا حفظ سلامتی خود از مصرف مواد قندی منع شده‌اید دراینجا چند جایگزین مناسب به شما معرفی می‌گردد:

1. توت فرنگی‌:

این میوه به دلیل کم بودن میزان قند آن جایگزین بسیار مناسبی است که افراد می توانند در رژیم غذایی خود داشته باشند.

2. گریپ‌فروت:

نیمی از این میوه تنها دارای 8 گرم شکر است که برای کاهش میزان قند ؟ جایگزین بسیار خوبی به شمار می رود.

3. آواکادو:

این میوه سرشار از چربی‌های مفید و فیبر می باشد که برای سلامتی بسیار مناسب است.

گفتنی است که یک عدد آواکادو کمتر از یک گرم قند دارد.

4. توت سیاه:

یک فنجان از این نوع توت حاوی 7 گرم شکر، 8 گرم فیبر و 2 گرم پروتئین است که می توان آن را جایگزین دیگر مواد قندی کرد.

5. سیب:

6. اگر شما به دیابت مبتلا بوده و یانگران قند خون خود هستید بهتر است روش غذا خوردن خود را تغییر دهید.

یک سیب کامل نسبت به آبمیوه آن دارای ضریب گلیسیرین کمتری است. یک سیب متوسط نیز تنها 19 گرم قند دارد.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب