تخم‌مرغ، گوشت و ماهی برای حافظه مضرند!

محققان دانشگاه لوئیزویل می‌گویند مصرف تخم‌مرغ، گوشت و ماهی می‌تواند برای حافظه مضر باشد؛ چرا که آمینو اسیدی موسوم به متیونین که منجر به از دست دادن حافظه می‌شود در اینها یافت می‌شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان محققان تاثیر مصرف رژیم غذایی غنی از متیونین را بر حافظه جوندگان مورد بررسی قرار دادند.

محققان میزان سطوح نترین (پروتئینی برای حفظ مغز) و متیلاسون مغز و همچنین ظرفیت حافظه این جوندگان را اندازه‌گیری کردند.

آنها دریافتند هرچه زمان پایبندی به این رژیم بیشتر باشد میزان نترین کمتری وجود داشت و علاوه براین نیز میزان متیلاسیون ژن نترین نیز بیشتر گزارش شد.

نتایج کلی این پژوهش نشان می‌داد هرچه میزان متیونین در رژیم بیشتر باشد، یادگیری و حافظه نقص پیدا می‌کند.

این پژوهش طی نشست Experimental Biology" مطرح شد.

منبع :

پشتیبانی و مشاوره انتخاب رشته کنکور 96
در رشته دلخواهتان با چه رتبه ای قبول می شوید ؟
پاسخ به سوالاتی درباره پردیس ، ظرفیت مازاد ، شهریه ها ، پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی ، نحوه چیدمان رشته ها ، انتخاب رشته دانشگاه آزاد ، رشته های بدون کنکور و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب