تاثیر مصرف سیب زمینی سرخ کرده بر کاهش حافظه

مطالعه محققان نشان می‌دهد که استفاده از موادغذایی دارای چربی‌های ترانس مانند سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای آماده سبب کاهش حافظه مردان جوان و میانسال می‌شود.

تاثیر مصرف سیب زمینی سرخ کرده بر کاهش حافظه

به گزارش خبرنگار مهر، چربی های ترانس در روغن نباتی، مارگارین، شیرینی ها، سیب زمینی سرخ کرده و برخی غذاهای آماده که با روغن هیدروژنه پخته می شوند، وجود دارند.

این چربی ها سبب افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب شده و برای سلامت قلب مضر هستند. تولیدکنندگان موادغذایی از این چربی برای بهبود طعم، بافت و ماندگاری موادغذایی استفاده می کنند.

چربی های ترانس علاوه بر افزایش بیماری های قلبی عروقی، حافظه را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. محققان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی ۱۰۱۸ داوطلب نشان می دهند مردانی که در رژیم غذایی خود از چربی های ترانس بیشتری استفاده می کنند، حافظه ضعیف تری دارند.

منبع :

پاسخ تلفنی به سوالات شما
پاسخ تلفنی به سوالات مشاوره ای و آموزشی شما

باسخ به سوالات شما در زمینه مشاوره کارنامه و هدف گذاری برای آزمون ها ، شروع مطالعه برای کنکور 97 ، روش درس خواندن ، مدیریت منابع و تکمیل ظرفیت کنکور 96 و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب